Op de Kop Oostdijk woon je heerlijk buiten.

Wonen op de Kop Oostdijk is elke dag genieten van het levendige uitzicht over het Kanaal door Voorne. Je kunt er, zeker vanaf de hogere verdiepingen, heerlijk ver wegkijken over het water. Het voelt helemaal alsof je buiten woont. Tegelijkertijd woon je wel vlakbij alle denkbare voorzieningen. Niet in de laatste plaats dankzij de Struytse Hoeck, waar je in 5 minuten naartoe loopt, lekker even een frisse neus halen!

Wil je echt helemaal uitwaaien? Dan zijn er natuurlijk de prachtige stranden en natuurgebieden op Oostvoorne. De jachthaven en het strand van Hellevoetsluis bereik je met de fiets in circa 10 minuten. Het strand biedt een bijzonder mooi uitzicht over het Haringvliet. Uiteraard is het ook een prima uitvalsbasis voor een dagje zeilen of vissen. Of een dagje strand met de kleinkinderen!

Probeer eens een van de prachtige wandelroutes in Oostvoorne. Langs het Noordzeestrand bijvoorbeeld: dwars door de duinen, langs natuurgebied het Quackjeswater en over het strand langs het Haringvliet terug. Een wandelroute die geweldig is voor jong en oud: onderweg kom je natuur tegen, bos, vogels, strand, het avontuurlijke Quack-strand - én verschillende leuke terrasjes om onderweg even uit te rusten en wat te drinken.

 

shutterstock 181050902

Beschikbaarheid

Koopappartementen

Een nieuw appartement biedt vele voordelen. Een mooie en afgewerkte woning voorzien van alle comfort en gemakken van deze tijd. Wil je wonen aan water met alle voorzieningen om de hoek? Kop Oostdijk is je kans!

100%

Verkocht

Hier gaan we bouwen